Neem vrijblijvend contact op

yvonne@yanarainspirations.nl

Vuurdoorn 12
3224 EH Hellevoetsluis

Contactformulier

1 + 6 =

Ik ben ook te vinden op balansportaal. Balansportaal verbindt vraag en aanbod op het gebied van burn-out, depressie, angst, hormonen, beweging, voeding, ontspanning, zelfontwikkeling, hsp, verslaving en stressklachten. Klik op de knop voor meer informatie. 

Vergoeding:

Helaas wordt coaching in de meeste gevallen (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Toch zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Via de belastingdienst bestaat de mogelijkheid coaching als scholingskosten af te trekken. Kijk hiervoor voor meer infomatie op de site van de belastingdienst.
  • Via je werkgever bestaat de mogelijkheid de coaching vergoed te krijgen vanuit de arbeidsvoorwaarden, loopbaan- of opleidingsbudget. Vraag naar de mogelijkheiden bij je werkgever.
  • Vanuit de PGB (persoons gebonden budget) zijn er ook nog mogelijkheden voor vergoeding. Dit kun je het beste navragen bij je gemeente.
  • Ben je ondernemer? Dan is de coaching volledig aftrekbaar van de belastingdienst (bedrijfskosten).
Verhinderd?
Een afspraak afzeggen kan kosteloos uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Afspraken die niet binnen 24 uur worden afgezegd of worden vergeten, worden in rekening gebracht.
2020 | Ontwikkeld door TC Media