Zelf aan de slag

De afgelopen jaren heb ik diverse webinars en online masterclasses gegeven. Stuk voor stuk mega waardevol voor iedereen die aan de slag wil met persoonlijke- en/of spirituele ontwikkeling. Op deze pagina vind je een aantal trainingen en masterclasses waarmee je zelf aan de slag kunt. De komende tijd zal deze nog aangevuld worden 🙂

In je Element
De Elementen zijn overal in ons en buiten ons aanwezig. In het oude Egypte werden de Elementen als Heilig beschouwd en in de mysteriescholen werd men al onderwezen in het werken met de Heilige Elementen.

Wil jij meer verdieping en verbinding in en met de Elementen? En wil je weten hoe deze Elementen resoneren in de seizoenen en in jezelf? Met welke chakra’s de Elementen corresponderen en met welke vormen van de Heilige Geometrie?

Dan is deze training iets voor jou!

Chakra training, 13- voudige chakrasysteem, oude Egypte
Uniek in Nederland! De online chakra training, gebaseerd op het 13- voudige chakrasysteem uit het oude Egypte.

Deze training bestaat uit 14 lessen boordevol waardevolle informatie, video’s, meditaties, oefeningen en een aantal extra’s.

Naast YanaRa’s Mysteryschool is deze online training mijn tweede levenswerk. Al mijn kennis en ervaring over het 13- voudige Chakrasysteem en aanverwante onderwerpen komen aan bod in deze training. 

Lees verder:

Altijd al meer willen weten over (Egyptische) Alchemie? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Deze masterclass krijg je als bonus bij de online training In je Element met de Elementen, maar is ook los te volgen en t/m 31 december voor 25,- in plaats van 33,- euro.

Mocht je na het volgen van de masterclass de online training in je Element met de Elementen willen doen, dan krijg je het aankoopbedrag van deze masterclass als korting op de training.

13- voudig chakra systeem, oude egypte
Liever eerst laagdrempelig kennismaken met het 13- voudige chakrasysteem?

De opname van deze masterclass is weer beschikbaar! T/m 31 december voor 25,- in plaats van 33,- euro!

Voel jij een yes na het volgen van deze masterclass en besluit je daarna de training te doen? Dan krijg je je aankoopbedrag van deze masterclass als korting op de training.

Light up your Day
Dit is jouw Daily Feelgood Kit, die bestaat uit een korte introductievideo, 3 fijne meditaties en een power affirmatie.

En dat voor maar 11,- euro! 

Soul Quest, Pad van de Alchemist
Binnenkort in een nieuw jasje! Het Pad van de Alchemist. Een online programma bestaande uit 7 lessen, gebaseerd op Egyptische Alchemie, de 7 bewustzijnsniveau’s en de 7 Hermetische Principes.
Deze pagina wordt de komende tijd nog aangevuld met mooie online trainingen en masterclasses. Houd de pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!

Heb je ergens vragen over of wil je 1 op 1 aan de slag met Soul- en/of Businesscoaching?

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

2020 | Ontwikkeld door TC Media