Zelf aan de slag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij zelf aan de slag op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt? Op deze pagina vind je een aantal opnames van mooie online workshops die je kunt aanschaffen en dat tegen een gereduceerd tarief! 

Wil jij een voorproefje van YanaRa’s Mysteryschool?

Net zoals de natuur continu streeft naar evenwicht doet ons lichaam dat ook. Stressgerelateerde klachten of burn-out zijn tekenen dat je uit evenwicht bent. Je hebt jezelf te lang en teveel belast of te lang dingen gedaan die niet bij je passen. 

Maar hoe blijf je nu in evenwicht? Hoe zorg je voor balans in jouw verlichtingsproces? 

Dat en meer komt allemaal aan bod tijdens deze mooie online Masterclass. We eindigen met krachtig energiewerk, waarin ik je tijdens een geleide meditatie meeneem naar de krachtbron van jouw ziel. Een krachtbron waar je dagelijks kracht en energie uit kunt putten voor meer evenwicht, rust en innerlijke kracht.

Jouw investering: 18,50 euro

Je kunt de masterclass een jaar lang, zo vaak als je wilt terugkijken. 

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en aanmelden.

Wil jij beter bij jezelf kunnen blijven, stevig staan, meer ontspannen en beter om kunnen gaan met emoties, zoals boosheid, verdriet, frustratie of angst? Doe dan mee met deze mooie en waardevolle online workshop.

Vooral fijn voor de hoogsensitieven onder ons en voor iedereen die regelmatig met stress en overprikkeling te maken heeft. Het is de basis die ik iedereen meegeef die bij mij in de praktijk komt.

Tijdens deze online workshop krijg jij o.a. 14 tips om goed te aarden, leer ik jou mijn EHBO methode (Eerste Hulp bij Onrust/ Overprikkeling) en doen we een fijne meditatie waarin je helemaal uitgelijnd raakt met jezelf.

Jouw investering: 18,50 euro.

Je krijgt een replay in de mail en deze een jaar lang, zo vaak als je wilt terugkijken.

Klik voor meer informatie en aanmelden op onderstaande knop:

Kickstart jouw 2021

Ben jij klaar voor een shift? Klaar om het heft in eigen handen te nemen en verandering aan te brengen in jouw leven?

Kickstart jouw 2021 was mijn eerste en tot nu succesvolste online workshop van 2021. De deelnemers waren allemaal mega enthousiast en gingen allemaal aan de slag met hun doelen.

Elke dag kan jij de keuze maken om verandering aan te brengen in jouw leven. Misschien denk je “Hoe dan?” of weet je gewoon niet waar te beginnen. Dan is deze opname van Kickstart jouw 2021 een mooi begin voor jouw Kickstart van je leven.

Jouw investering: 18,50 euro. En je kunt hem een jaar lang, zo vaak als je wilt terugkijken. 

Klik voor meer informatie en aanmelden op onderstaande link:

Meditatie- bibliotheek

Coming soon, een meditatie- bibliotheek met al mijn meditaties. 

 

 

2020 | Ontwikkeld door TC Media