YanaRa's Mysteryschool

 

 

 

 

  

 

Wil jij je weer verbinden met de natuur en de natuur in jezelf?

Jouw Zielsmissie ontdekken en deze gaan leven met jouw unieke talenten en kwaliteiten?

YanaRa’s Mysteryschool is een intensief programma waarin je een ware transformatie aangaat op persoonlijk en spiritueel gebied.

Het is de inwijdingsweg naar je ware zelf, waarin je meesterschap gaat ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied.

De deuren van YanaRa’s Mysteryschool zijn definitief gesloten!

Mogelijk dat de mysteryschool terugkomt in een andere vorm. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

 

 

“Mens ken uzelve” was een belangrijk uitgangspunt in de oude Mysteriescholen. Het gedachtegoed wat hierachter zat, was dat je als mens veel meer kunt bereiken als je je ware zelf kent door middel van kennis en innerlijke wijsheid, in contact met lichaam en ziel.

 

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd van transformatie naar een groeiend bewustzijn. Dit brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Ben jij op zoek naar meer diepgang in je leven? Meer gevoel van heelwording, eenheid en verbondenheid? Wil jij de magie en verwondering van ons bestaan herontdekken, meer leven vanuit moeiteloosheid, innerlijke kracht en plezier? Lees dan verder!
In het Oude Egypte leefden ze meer vanuit hun hart en in verbinding met hun Ziel. Zo boven, zo beneden is een bekende uitspraak, afkomstig van de Smaragden Tafel, een oude hermetische tekst, die terug te voeren is naar de mysteriescholen van het Oude Egypte.
De Egyptenaren leefden met de intentie om vanuit verbinding te leven. In verbinding met zichzelf, hun ziel, de aarde, het universum en elkaar. Zij leefden zowel rationeel en intuïtief. Magie en spiritualiteit was voor hen heel gewoon. Dat is precies hoe ik zelf ben opgegroeid en wat ik uit wil dragen met YanaRa Inspirations, heel worden vanuit body, mind, spirit en soul,  met twee voeten op de grond. 
Er zijn wereldwijd tal van mysteriescholen geweest, allemaal met het doel om het bewustzijn van de leerling te vergroten, diepere lagen in henzelf en de wereld te verkennen, de connectie met hun ziel te versterken en de weg naar heelheid en eenheid te ontdekken.
In het Oude Egypte ging men ervan uit dat iedereen unieke talenten en kwaliteiten bezat en dat het jouw taak in het leven was deze unieke talenten en kwaliteiten te gebruiken, te leven, voor jezelf en alle anderen. Of zoals ik het zie, het was je taak in je leven om je zielsmissie te leven.

Wil jij?

N

Je volledig verbinden met je authentieke zelf?

N

Krachtiger en bewuster in het leven staan?

N

Weten wat jouw Zielsmissie is en deze gaan leven?

N

In contact komen met jouw intuïtie en deze leren te gebruiken?

N

Weten wat energiewerk is en dit leren toepassen in je dagelijkse leven en in je werk?

N

Meer in balans komen én blijven?

N

Body, mind, spirit en soul samenbrengen en meer vanuit eenheid leven?

N

Meer leven vanuit je hart, je gevoel, je hele wezen?

N

In contact komen met gelijkgestemden om samen te groeien op persoonlijk en spiritueel gebied.

N

Het Goddelijke in jezelf (her)ontdekken met jouw unieke talenten en kwaliteiten?

Dan is YanaRa’s Mysteryschool iets voor jou!

YanaRa’s Mysteryschool is mijn levenswerk tot nu toe. Het is geïnspireerd op de mysteriescholen uit het Oude Egypte en gebaseerd op alles wat ik de afgelopen 23 jaar geleerd heb op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Mijn levenservaring, maar ook alle kennis en kunde vanuit mijn vele diverse opleidingen, komt samen in dit fantastisch mooie programma.

In 9 maanden neem ik je mee op reis, waarin je laag voor laag dichterbij je authentieke zelf komt. Dichterbij je eenheid, innerlijke kracht en verbondenheid.

YanaRa’s Mysteryschool is voor mensen die:

N

Op zoek zijn naar meer bewustzijn, eenheid en heelheid;

N

Meer willen leven vanuit rust en ontspanning

N

De stap naar persoonlijke en spirituele groei willen maken;

N

Meer succes willen in hun leven

N

Willen loslaten wat hen niet meer dient

N

Zich willen verbinden met de eigen unieke kracht en potentie;

N

Zich al hun hele leven anders voelen.

N

Tools willen om in iedere uitdagende tijd makkelijker bij zichzelf te blijven.

Wat gaan we doen?

Op maandag 2 oktober 2023 start groep 5 van YanaRa’s Mysteryschool. We starten met een gezamelijke online meeting via Zoom. Fijn als kickstart en om even kennis te maken met elkaar. Je krijgt inloggegevens voor een online leeromgeving, waar elke maand de informatie van de desbetreffende maand beschikbaar komt. Denk aan video’s, werkboeken, meditaties en activaties. Je krijgt via de mail steeds een update en instructie wanneer wat van start gaat, zodat je niets mist.

Er zit een besloten facebookgroep bij waar je contact maakt met gelijkgestemden. In deze groep is er ruimte voor uitwisseling en ondersteuning, stellen van vragen en rechtstreekse begeleiding van mijn kant.

Iedere maand een online masterclass, helemaal passend bij het onderwerp van die maand.

Iedere maand een live Mystery Moment via zoom, waarin je al je vragen kunt stellen en er genoeg ruimte is voor coaching waar nodig. Denk aan het werken aan mindset, doen van opstellingen en nog veel meer. Altijd afgestemd op dat moment en op dat wat op dat moment nodig is.

Uiteraard kan je ook altijd je vragen stellen via de mail en/of in de facebookgroep.

Onderwerpen die aan bod komen:

Module 1: de Basis, thuiskomen bij jezelf

N

Het Mysterie van Eenheid: zo boven, zo beneden, verbinden met lichaam, aarde en universum, openen van je hart

N

Het Mysterie van Energie: energie en frequenties, 3 breinen en 5 lichamen

N

Het Mysterie van Energie 2.0: omgaan met emoties en angsten, chakra’s, energiewerk

Module 2: Fundering versterken, de eerste stappen naar hoger BewustZijn

N

Het Mysterie van Evenwicht: natuurlijk evenwicht en balans, 3D en 5D, omgaan met verandering en chaos, de juiste maat houden

N

Het Mysterie van Intuïtie en Mindset: wat is intuïtie, hoe kun je je intuïtie leren gebruiken.

N

Het Mysterie van Bewustzijn: Egyptische Alchemie, spiraal van bewustzijn

Module 3: Zo boven, zo beneden; de diepte in

N

Het Mysterie van je Zielmissie: levenslessen, kernkwaliteiten, ontdekken en omarmen van je zielmissie

N

Het Mysterie van de Elementen: de elementen, het jaarwiel, seizoenen, archetypen (goden/ godinnen/ krachtdieren etc.)

N

Het Mysterie van de Universele Taal: Symbolen, Heilige Geometrie, Universele wetten

Ben jij er klaar voor?

YanaRa’s Mysteryschool is zeer geschikt voor iedereen die zich op persoonlijk en spiritueel gebied verder wil ontwikkelen en zich op een diepere laag met haar/ zijn zielsmissie willen verbinden.

Daarnaast is het ook een heel mooi programma voor jou als je (hoog)gevoelig bent en je steviger wilt staan, zodat alle prikkels van buitenaf minder vat op je hebben. 

Extra info:

Je houdt levenslang toegang tot al het materiaal! Ook eventuele updates en upgrades van de content.

We starten gezamenlijk op 2 oktober 2023 en ronden gezamelijk af op 2 juli 2024.

Je kunt kiezen uit twee verschillende opties:

YanaRa’s Mysteryschool is een intensief programma van 9 maanden wat inzet en toewijding vraagt. Naast alle waardevolle informatie die je krijgt, staan vooral ervaren en doen centraal.

 

De deuren van YanaRa’s Mysteryschool zoals die stond zijn definitief gesloten. Mogelijk komt het terug in een iets ander jasje, want al deze kennis en wijsheid is te zonde om niet te delen.

Was je geïnteresseerd en wil je er meer over weten? Vul onderstaand contactformulier in. 

Petra

“Al na de eerste 3 weken voelde ik al zoveel verschil. Ik merk dat ik veel meer verbonden ben met mezelf. Mijn houding is veranderd, ik loop rechter op en voel mij krachtiger en heb meer energie.”

Danny

“Ik heb veel meer rust in mezelf en kan dingen makkelijker van mij afzetten. Daarnaast ben ik ook meer bewust van mezelf en van dat wat ik wil”

Pilot deelnemer

Wat een geweldige reis was de pilot van YanaRa’s Mysteryschool. Het programma zit super in elkaar, het ene thema sluit naadloos aan op het andere, waardoor je echt een reis maakt. Een reis naar een betere en krachtige versie van jezelf.

B.S

“Ik dacht dat ik al veel wist, maar Yvonne heeft zo ontzettend veel kennis en brengt dit op een hele fijne manier. Yvonne en haar Mysteryschool zijn diepgaand en tegelijkertijd praktisch. Ik heb ontzettend veel geleerd en kijk met hele andere ogen naar mezelf en de wereld.”

Sandra

Yvonne is erg betrokken en weet veel van de (mystieke) wereld. Die combi zorgt voor een perfecte balans. Of het nu voor scholing is, voor coaching of voor  ‘gewoon’  een luisterend oor; Yvonne laat je (je) altijd beter voelen én leven. Ik heb het als zeer prettig, nuttig en waardevol ervaren.

Wil jij je herinneren wie je werkelijk bent en stappen maken op persoonlijk en spiritueel gebied? Om zo jouw volledige potentieel en innerlijke kracht te omarmen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. We maken dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende afstem-sessie via Zoom, waarin we kennis maken en je al je vragen kunt stellen.

Let op! Helaas komt mijn mail regelmatig in de spambox terecht. Heb je een contactformulier ingevuld en binnen 24 uur geen reactie? Kijk dan eerst in je spam.

2020 | Ontwikkeld door TC Media