YanaRa's Mysteryschool

 

 

 

 

  

 

De inwijdingsweg naar je ware Zelf, waarin jij meesterschap gaat ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Ontdek de magie van BewustZijn op jouw pad naar heelheid.

De deuren van YanaRa’s Mysteryschool zijn momenteel gesloten. Eind mei 2021 gaan de deuren weer open. Wil je al eerste benaderd worden? Sroll dan naar beneden en meld je aan voor de wachtlijst!

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd van transformatie naar een groeiend bewustzijn. Dit brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Ben jij op zoek naar meer diepgang in je leven? Meer gevoel van heelwording, eenheid en verbondenheid? Wil jij de magie en verwondering van ons bestaan herontdekken, meer leven vanuit moeiteloosheid, innerlijke kracht en plezier? Lees dan verder!

 

 

In het Oude Egypte leefden ze meer vanuit hun hart en in verbinding met hun Ziel. Zo boven, zo beneden is een bekende uitspraak, afkomstig van de Smaragden Tafel, een oude hermetische tekst, die terug te voeren is naar de mysteriescholen van het Oude Egypte.
De Egyptenaren leefden met de intentie om vanuit verbinding te leven. In verbinding met zichzelf, hun ziel, de aarde, het universum en elkaar. Zij leefden zowel rationeel en intuïtief. Magie en spirit was voor hen heel gewoon. Dat is precies hoe ik zelf ben opgegroeid en wat ik uit wil dragen met YanaRa Inspirations, heel worden vanuit body, mind, spirit en soul, op een rationele manier met twee voeten op de grond. 
Er zijn wereldwijd tal van mysteriescholen geweest, allemaal met het doel om het bewustzijn van de leerling te vergroten, diepere lagen in henzelf en de wereld te verkennen, de connectie met hun ziel te versterken en de weg naar heelheid en eenheid te ontdekken.
In het Oude Egypte ging men ervan uit dat iedereen unieke talenten en kwaliteiten bezat en dat het jouw taak in het leven was deze unieke talenten en kwaliteiten te gebruiken, te leven, voor jezelf en alle anderen. Of zoals ik het zie, het was je taak in je leven om je zielsmissie te leven.

In onze huidige maatschappij zijn velen van ons op zoek… Op zoek naar liefde, naar rijkdom, gezondheid, fijne vriendschappen, meer diepgang in het leven, in vriendschappen en/ of relaties, een leuke baan waar je echt blij van wordt…

Stop met zoeken en start met Zijn! Want alles zit al in je, je hoeft er alleen maar open voor te staan, contact mee te maken, je bewust te Zijn van wie je werkelijk bent!

Zoeken is iets wat je doet vanuit je mind, je hoofd. Je zoekt buiten jezelf, waarbij je je bewustzijn letterlijk richt op de buitenwereld. Dus automatisch reageer je op dat wat er zich in die buitenwereld afspeelt, want wat je aandacht geeft groeit. The Only way out, is in.

Wil jij?

N

Je opnieuw verbinden met je authentieke zelf?

N

Krachtiger en bewuster in het leven staan?

N

Weten wat jouw Zielsmissie is en deze gaan leven?

N

In contact komen met jouw intuïtie en deze leren te gebruiken?

N

Weten wat energiewerk is en dit leren toepassen in je dagelijkse leven en in je werk?

N

Meer in balans komen én blijven?

N

Body, mind, spirit en soul samenbrengen en meer vanuit eenheid leven?

N

Meer leven vanuit je hart, je gevoel, je hele wezen?

N

In contact komen met gelijkgestemden om samen te groeien op persoonlijk en spiritueel gebied.

N

Meer genieten van de mysteriën van het leven, meer energie hebben en je gewoon blij, vrij en ontspannen voelen?

Dan is YanaRa’s Mysteryschool iets voor jou!

YanaRa’s Mysteryschool is mijn levenswerk tot nu toe. Het is geïnspireerd op de mysteriescholen uit het Oude Egypte en gebaseerd op alles wat ik de afgelopen 21 jaar geleerd heb op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Mijn levenservaring, maar ook alle kennis en kunde vanuit mijn diverse opleidingen, komt samen in dit fantastisch mooie programma.

In 7 maanden neem ik je mee in 7 Mysteriën, waarin je laag voor laag dichterbij jouw authentieke zelf komt.

YanaRa’s Mysteryschool is voor mensen die:

N

Op zoek zijn naar meer bewustzijn, eenheid en heelheid;

N

Meer willen leven vanuit rust en ontspanning

N

De stap naar persoonlijke en spirituele groei willen maken;

N

Meer succes willen in hun leven

N

Willen loslaten wat hen niet meer dient

N

Zich willen verbinden met de eigen unieke kracht en potentie;

N

Zich al hun hele leven anders voelen.

Wat gaan we doen?

Op maandag 15 maart start groep 2 van YanaRa’s Mysteryschool. Er is plek voor 6 personen. We starten in de Mystery Community, een besloten facebookgroep, waarin we elke maand starten met een nieuw mysterie. De werkboeken die horen bij de modules krijg je via de mail, samen met de bijbehorende meditaties. Elke week ben ik live in de facebookgroep. De ene week voor een nieuwe opdracht, de andere week om vragen te beantwoorden. Uiteraard kan je ook altijd je vragen stellen via de mail en/of in de facebookgroep. 

Daarnaast krijg je iedere maand een extra online workshop, helemaal passend bij het onderwerp van die maand.

De 7 Mysteriën waarmee we gaan werken:

N

Het Mysterie van Eenheid: zo boven, zo beneden, verbinden met lichaam, aarde en universum, openen van je hart

N

Het Mysterie van Energie: energie en frequenties, 3 breinen en 5 lichamen, omgaan met emoties en angsten, chakra’s. 

N

Het Mysterie van Evenwicht: natuurlijk evenwicht en balans, 3D en 5D, omgaan met verandering en chaos, de juiste maat houden

N

Het Mysterie van Bewustzijn: de 7 Bewustzijns-niveaus, intuïtie, spiraal van bewustzijn

N

Het Mysterie van de Elementen: de elementen, het jaarwiel, seizoenen, archetypen (goden/ godinnen/ krachtdieren etc.)

N

Het Mysterie van je Zielmissie: levenslessen, kernkwaliteiten, ontdekken en omarmen van je zielmissie

N

Het Mysterie van de Universele Taal: Symbolen, Heilige Geometrie, Universele wetten

Wat levert het je op?

N

Meer in verbinding met je authentieke zelf;

N

Inzicht in je Zielmissie en de daaraan gekoppelde levens(les);

N

Bij jezelf blijven in de contact met de buitenwereld;

N

Een gezonde, eigen energetische ruimte creëren;

N

Meer leven vanuit liefde en vertrouwen, zodat angsten, gedachten, emoties en overtuigingen van jezelf en de buitenwereld minder vat op je hebben;

N

Op een fijne en gezonde manier omgaan met emoties, van jezelf én van anderen;

N

Inzicht in je eigen ik met alles erop en eraan;

N

Kennis over de Heilige Geometrie en praktische toepasbaarheid;

N

BewustZijn vanuit JeZelf;

N

Het ervaren van een diep gevoel van eenheid en heelheid;

N

Ontdekken van je eigen kracht in de diepere lagen van je bewustzijn;

N

Je staat meer open voor en bent je meer bewust van de subtiele hulp van hogere sferen, denk aan gidsen, opgestegen meesters, de bron, e.d.

N

Tools waar je altijd op terug kunt vallen in tijden van stress of wanneer je het nodig hebt.

N

Je ontmoet en maakt verbinding met gelijkgestemden.

YanaRa’s Mysteryschool is zeer geschikt voor iedereen die zich op een diepere laag met haar/ zijn zielsmissie willen verbinden.

Extra info:

Je houdt levenslang toegang tot al het materiaal! In eerste instantie zullen de werkboeken en meditaties gedeeld worden in de besloten Facebook groep of via de mail. Uiteindelijk zal er een online leeromgeving gemaakt worden. Zodra de online leeromgeving klaar is, krijg je hier uiteraard ook levenslang toegang voor.

We starten gezamenlijk op 15 maart 2021. Je kunt kiezen uit twee verschillende opties.  

Alle genoemde tariefen zijn incl. BTW. Voor bedrijven en ondernemers is het gestelde tarief excl. 21% BTW. Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil jij je herinneren wie je werkelijk bent? Jouw volledige potentieel en innerlijke kracht omarmen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we onderzoeken samen of YanaRa’s Mysteryschool de juiste stap is voor jou op dit moment.

Let op! Helaas komt mijn mail regelmatig in de spambox terecht. Heb je een contactformulier ingevuld en binnen 24 uur geen reactie? Kijk dan eerst in je spam. 

Ja, ik wil heel graag op de wachtlijst!

5 + 10 =

2020 | Ontwikkeld door TC Media