Soul Sessie Pakket

Kort en krachtig met een bepaald thema aan de slag? 

Ben jij klaar met steeds weer terugkerende patronen? Van die steeds herhalende cirkels waar je niet uit lijkt te komen? Of wil je met een bepaald thema aan de slag wat jou steeds blokkeert dat te doen wat je het liefste zou willen? 

Het is tijd om jouw veelzijdige en ware aard te laten zien, om jouw unieke talenten en kwaliteiten in te zetten voor jezelf, je omgeving, de wereld. Vanuit het diepste wezen van jouw Ziel.

Misschien heb je geleerd om jezelf te verbergen, jezelf steeds weer aan te passen en zo jouw uniekheid te onderdrukken. Maar het wordt steeds moeilijker om niet te kunnen zijn wie je werkelijk bent. Er begint iets te knagen en misschien begin je zelfs vage lichamelijke klachten te krijgen.

Een ieder kleurt de wereld met zijn eigen licht. Dus: Step into your light and shine bright!

Herken jij je in het volgende?

N

Je blijft voor je gevoel in cirkeltjes van patronen ronddraaien

N

Je hebt vaak het gevoel dat je continu "aanstaat"

N

Hierdoor kun je maar moeilijk ontspannen

N

Je hebt moeite met het aangeven van grenzen

N

Je verkrampt regelmatig door angst en/ of onzekerheid

N

Je past je al je hele leven aan om erbij te horen

N

Door al dat aanpassen ben je jezelf kwijt geraakt

N

Je ervaart regelmatig onrust in jezelf, je werk, je gezin

Wil jij je vrijbreken uit de angst en leven vanuit de liefde voor het leven? Zodat jij sterk en stevig kunt blijven staan, helemaal jezelf kunt zijn, meer uit het leven kunt halen, vanuit zelfvertrouwen, fun en bezieling.

Ben jij klaar om stappen te zetten, het heft in eigen handen te nemen? Om jouw uniekheid vorm te geven en oude, terugkerende patronen los te laten?

Dan is het Soul Sessie Pakket echt iets voor jou. In 3 sessies van 1,5 uur gaan we aan de slag met dat wat jou op dit moment belemmerd in je leven. Je zult inzichten krijgen, patronen doorbreken en weer contact krijgen met je kern, je ziel, je levensenergie.

Meer leven vanuit je ziel, zorgt ervoor dat je beter prioriteiten kunt stellen voor dat wat echt belangrijk is. Je gaat betere keuzes maken voor jezelf en van daaruit ook voor je gezin, partner, vrienden, werk, gezondheid.

Wat levert het je op:

N

Meer rust in je hoofd en lichaam

N

Betere balans

N

Groter zelfvertrouwen

N

Een opgeruimd gevoel

N

Meer in contact met je zelf en dat wat jij echt wilt

N

Inzichten in bepaalde patronen die jou nu nog blokkeren

N

Meer ruimte voor (levens)energie, vreugde en (zelf)liefde

Ben jij klaar om je vrij te breken?

Je bent van harte welkom in de praktijk. Voel je je niet prettig bij live contact? De sessies kunnen ook online of buiten plaatsvinden. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

 

LET OP: mijn mail komt regelmatig in de spam box terecht, dus check regelmatig je spam. Ik streef ernaar binnen 24 uur te antwoorden. 

Contactformulier Soul Sessie Pakket

1 + 8 =

2020 | Ontwikkeld door TC Media