De deuren voor Revelation, The Great Awakening zijn gesloten!

” There is so much magic inside you, all you have to do is to awaken, reveal your true color and to act from the power of your soul.”

– Yvonne Reijnen –

Wat mag er in/ aan jou geopenbaard worden?
Welke krachten liggen in jou verborgen, maar komen nog niet helemaal uit de verf?
Wat sluimert er diep in jou wat nu naar buiten mag?

It’s time to reveal yourself and your true potential!

We zijn hier allemaal met een reden, jij bent hier met een reden. Je bent hier omdat je ziel ervaringen op wil doen, zich wil ontwikkelen, verder wil groeien, een avontuur aan wil gaan, bepaalde thema’s uit wil werken, jouw boodschap wil verspreiden, bij wil dragen aan het grote geheel. En daarbij de unieke talenten en kwaliteiten in te zetten, te verdiepen en te verrijken.

Ben jij klaar voor bezieling in je leven, werk en business? Om volledig in jouw lichtkracht te gaan staan?

Het is een van mijn taken om anderen daarmee te helpen! Als ik 1 ding heb geleerd is, hoe meer je in lijn bent met wie je werkelijk bent en hoe beter je luistert naar jouw Inner Guidance, hoe makkelijker en leuker het leven en ondernemen wordt. It’s like magic!

En dat gun ik jou ook!

“The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper. “

– W.B. Yeats –

Ben jij klaar om te ontwaken? Te zien en te omarmen wie je werkelijk bent, met al jouw unieke talenten en kwaliteiten, dit vervolgens uit te dragen en daarmee anderen te helpen?

Klaar om de magie in jezelf toe te laten, jouw Soul Power te belichamen en vanuit bezieling in het leven te staan?

De deuren van Revelation, the Great Awakening zijn nu gesloten. De volgende ronde start op 02/02/2024

Tijdens Revelation, the Great Awakening reizen we in 7 maanden via online Soul Sessies naar het goud in jou en jouw business.

Doen wat je doorkijgt, vertrouwen dat je wordt geleid, het creëren van alignment tussen body, mind, soul (& business), het aanzetten van jouw Magic Power, hoe zet je jezelf neer, klantenstroom. We nemen het allemaal mee!

Voel jij het? Dat je toe bent aan de volgende stap in je leven en in je business? Ben jij een echte Joyful Soul, een soulentrepeneur, voorloper, bewuste ondernemer, miracle worker, creatieveling, coach, iemand met een missie en ben jij toe aan een volgende stap?

Zet onderstaande data vast in je agenda:

N

Nieuwe data voor 2024 volgen.

Wat komt er aan bod:

N

Onderwerpen als het ontdekken, omarmen en uitdragen van jouw unieke Soul Power, versterken van intuïtie, alighment tussen body, mind, soul & business, overvloed en geldstromen.

Revelation, the Great Awakening wordt een Magic Experience die jou gaat helpen de magie in jezelf en in je leven toe te laten, nog meer te vertrouwen op je eigen Inner Guidance en van daaruit afgestemde stappen te nemen om de kwaliteit van jouw leven en business naar the next level te tillen.

We doen dit samen vanuit high vibes, fun en Joy, allemaal om jouw unieke potentie en inner power te versterken. We gaan een nieuwe tijd tegemoet, een nieuwe manier van spiritualiteit waarin we het lijden mogen loslaten en het allemaal niet zo moeilijk of zwaar hoeft te zijn. De kunst is erin te ontspannen en dat van boven, te aarden in het nu om het vandaaruit vorm te geven, te manifesteren.

Are you ready?

Bij Revelation, the Great Awakening krijg je:

  • 7 maanden Soul Empowerment
  • 7 online Soul Sessies via zoom van 2 a 2,5 uur 
  • Tussentijdse inspiratie op timing
  • Bonus: een 1 op 1 Soul & Business Coach Call (online)
  • Besloten community voor alle deelnemers
  • Inspiratie, High frequencies, en good vibes!

 

Na Revelation:

N

Weet jij wat je wilt, vanuit hart en ziel en hoe je als ondernemer meer continuïteit creëert in je klantenstroom vanuit fun en flow

N

Weet jij hoe jezelf neerzet en laat zien aan de buitenwereld, zonder concessies. No more holding back!

N

Weet je hoe je op de juiste manier focus kunt houden en/of hoe je deze terugpakt als dat nodig is

N

Weet je hoe je in vertrouwen kan blijven als het even tegenzit

N

Heb je fijne en praktische tools hoe je met het universum samen kunt werken

N

Weet je hoe je je mind en energie super snel kan shiften op het moment dat je vastloopt

N

Weet jij hoe je vanuit gemak én plezier de magie in jezelf en je leven toe kan laten om van daaruit jouw dromen waar kan maken

N

Heb jij inzicht in jezelf, jouw unieke verhaal en hoe je dit naar buiten kunt brengen

N

Weet jij hoe je nog makkelijker kunt afstemmen voor het beste resultaat!

N

Staat jouw creatie- en manifestatiekracht aan! Kom maar door met overvloed!

I am your Soul Guide!

Mijn naam is Yvonne Reijnen, Soul & Businesscoach, Mystery Teacher, evaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, expert in energiewerk, mindset en meer.

Helderziend- voelend- en wetend geboren, maar probeerde dit lange tijd te onderdrukken. Nu weet ik dat ik deze gave in mag zetten voor mezelf en anderen. 

Al mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, NLP, (familie)opstellingen, (para)psychologie, therapeutische basiskennis, mindset, natuurreligies, spiritualiteit, energiewerk, een flink portie levenservaring en mijn jarenlange ervaring als politieagente en ambulant hulpverlener heb ik samengevoegd tot mijn eigen unieke werkwijze.

Gedurende 7 maanden sta ik aan je zijde voor jouw Revelation & Great Awakening!

Ben jij iemand die al kan afstemmen, vertrouwd op de eigen Inner Guidance, een doorpakker en ben jij klaar om dit nog verder te verdiepen? En ga jij aan van de woorden als magie, krachtplekken, Soul Journey, inspiratie, manifestatie, Soul Empowerment, Soul Business?

Dan is Revelation, the Great Awakening echt iets voor jou!

Are you in? En wil jij 7 maanden samen aan de slag?! De volgende ronde start op 02/02/2024 

Voor meer informatie en/of aanmelden, vul onderstaand contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Het is ook mogelijk om een gratis en vrijblijvende call van 20 minuten in te plannen voor meer informatie en kennismaken. Laat dit weten in het contactformulier.

2020 | Ontwikkeld door TC Media