Healing

Energetisch in balans

  

 

 

 

Net zoals het belangrijk is dat we gezond eten en genoeg bewegen om zo ons lichaam gezond te houden, is het ook belangrijk om energetisch in balans te zijn.

Letterlijk vertaald betekent healing, helen, oftewel genezen of heel worden. Naast een fysiek lichaam hebben we ook een energetisch lichaam, onze aura. Deze bestaat uit verschillende lagen, onze chakra’s en energiekanalen. Een healing geeft ontspanning en verlicht stress.

Alles en iedereen bestaat uit energie. Als we lekker in ons vel zitten stroomt de energie goed door al onze lichamen. Door ziekte, gebeurtenissen, vastzittende of onverwerkte emoties kan er een verstoring in je energiebalans optreden. Hierdoor kunnen er blokkades of verstoringen in je energieveld ontstaan.

Klachten die kunnen ontstaan zijn:

N

Moeheid

N

Stress

N

Moeite hebben om te aarden

N

Moeite met grenzen aangeven

N

Gevoel van overbelasting

N

Niet lekker in je vel voelen

N

Fysieke- en of pijnklachten

Tijdens mijn healingen maak ik gebruik van een combinatie van reiki, magnetiseren, energiewerk, sjamanistische healing en gebruik ik waar nodig edelstenen voor extra ondersteuning. Ik stem mij af op jou en wat jij op dat moment nodig hebt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde werkwijze, geef het gerust door!

Tijdens de healing zit je op een stoel of lig je op een massagetafel. Door jouw chakra’s, energieveld (je aura) te schonen en eventuele blokkades op te heffen, kan je energie weer gaan stromen en wordt het herstellend vermogen van je lichaam geactiveerd

Het is een mooie manier om aandacht en liefde aan jezelf te geven, een moment van ontspanning. Een healing kan werken op fysiek, emotioneel, of mentaal niveau. De energie stroomt naar de plek waar het op dat moment het meeste nodig is.

Enkele effecten die na de healing kunnen ontstaan:
N

Meer rust in je hoofd en lichaam,

N

Betere balans,

N

Je voelt je ontspannen,

N

Groter zelfvertrouwen,

N

Je zult je meer geaard voelen, waardoor nog meer in je kracht zult staan en beter grenzen aan kunt geven,

N

Een opgeruimd gevoel,

N

Vermindering van pijnklachten en stress,

N

Betere nachtrust.

Je kunt een healing op afstand boeken of live in de praktijk. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Direct na een behandeling kun je je erg moe voelen. Het is belangrijk om na een healing niet teveel te plannen en even wat extra tijd en rust voor jezelf te nemen. Daarnaast is het belangrijk om veel water of kruidenthee te drinken om afvalstoffen makkelijk af te laten voeren. 

LET OP: Healing is een mooie toevoeging aan het herstel van lichaam en geest, maar is geen vervanging voor reguliere medische zorg. Ik ben geen arts, dus bij klachten adviseer ik altijd eerst een huisarts of specialist te consulteren.

Contactformulier Healing

2020 | Ontwikkeld door TC Media