The Magic Glastonbury Retreat

“Retreat allows us to come back to our lives with fresh eyes, a clear mind and a full heart.”

 

Ben jij toe aan een magische reis? Een reis die je dichterbij jezelf brengt? 

Wordt jij al langere tijd geroepen door de magie van Glastonbury, de magie en mysteriën van Avalon?

Zet dan 23 t/m 29 mei 2024 alvast in je agenda!

Van 23 t/m 29 mei 2024 organiseren Danny Reijnen en Yvonne Reijnen een retreat in het magische Glastonbury.

Glastonbury is al eeuwen een pelgrimsoord, een plek vol magie, spiritualiteit, legenden, leylijnen, verschillende tradities en mythische verhalen. Denk aan het verhaal van de Graal, King Arthur, Jezus, Maria Magdalena en natuurlijk het magische Avalon.

Deze bijzondere plaats wordt ook wel het hartchakra van moeder aarde genoemd en de Engelsen noemen het “The holiest earth of England’. 

Dat is niet voor niets, want Glastonbury doet iets met je!

Een reis naar Glastonbury is een spiritueel avontuur, een plek van transformatie, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en thuiskomen bij jezelf.

De oeroude (kracht)plaatsen die we bezoeken zitten vol magie, oude verhalen, bijzondere energie.

Dat komt diep bij je binnen, tot in je ziel. Naast het programma is er voldoende me-time. Fijn om alles te kunnen integreren, te laten zakken en je eigen weg te gaan. Want wij weten hoe fijn en belangrijk dit is!

Jouw reisbegeleiders:

Danny:

DJ en succesvol ondernemer in de evenementenbranche.

Met een achtergrond in het toerisme en jarenlange ervaring in het organiseren en hosten van (grote) evenementen en reizen zorgt hij dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Hij is een topper in het aanvoelen van en inspelen op dat wat er nodig is voor de beste ervaring.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, plezier gegarandeerd!

Yvonne:

Als Soul- & Businesscoach zorg ik voor de inhoud van het programma. Naast een vaste rode draad altijd intuïtief, gericht op de groep en wat er op dat moment nodig is.

Ik neem je mee in de verhalen van de plaatsen die we bezoeken, waar we o.a. rituelen doen, opstellingen en healing met de Ankh.

Al de eerste keer dat ik in Glastonbury kwam wist ik, deze ervaring wil ik met anderen gaan delen! Inmiddels ben ik meerdere keren naar het magische Glastonbury gereisd, waarvan twee keer als medeorganisator.

Iedere reis is bijzonder, magisch, inspirerend en transformerend, zowel personal, soul- and businesswise. Dat gun ik jou ook!

We are going for good vibes and beyond!

Magic places die we zeker weten gaan bezoeken:

N

De Tor en de Appelgaard.

N

Wearyall Hill en de Meidoorn

N

The Abbey

N

Het Labyrint, van binnen naar buiten

N

The White Spring

N

Goddess Temple en Goddess House

N

Avebury en Stonehenge

N

Op de plekken die we bezoeken vertellen we je over de plek, de energie en verhalen die daarbij horen. Doen we o.a. ceremonies, opstellingen, meditaties en/ of rituelen. Krijg je voldoende gelegenheid om zelf de energie helemaal op te snuiven, te schrijven en/of gewoon even te Zijn.

N

Buiten het programma om is er voldoende tijd om je eigen weg te gaan, op jezelf te zijn en te doen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Belangrijk: we lopen veel deze week, dus is het handig als je fysiek fit bent!

Voel jij een YES en wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt direct meer informatie in de mail en een uitnodiging voor de online Glastonbury Experience. 

Op 31 oktober en 5 november organiseren we een gratis online Glastonbury Experience waarin we je meenemen in o.a. de magische verhalen over King Arthur, de nevelen van Avalon en waarin we uitgebreide informatie delen over het programma. 

Na een reis naar Glastonbury:

N

Ben je niet meer dezelfde persoon die je was

N

Staat je hart verder open

N

Heb je een boost gekregen in persoonlijke- én spirituele groei

N

Kom je vol inzichten en inspiratie thuis

2020 | Ontwikkeld door TC Media