In je Element met de Elementen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

💫

De Elementen zijn overal in ons en buiten ons aanwezig. In het oude Egypte werden de Elementen als Heilig beschouwd en in de mysteriescholen werd men al onderwezen in het werken met de Heilige Elementen.

Wil jij meer verdieping en verbinding in en met de Elementen? En wil je weten hoe deze Elementen resoneren in de seizoenen en in jezelf? Met welke chakra’s de Elementen corresponderen en met welke vormen van de Heilige Geometrie?

De Heilige Elementen werden in het oude Egypte beschouwd als levende entiteiten. Dit zie je ook terugkomen in veel natuurreligies, zoals de hekserij en het sjamanisme. De elementen vertegenwoordigen het universum en alles wat bestaat is een uitingsvorm van de vier elementen. Vanuit het gedachtegoed van het oude Egypte heeft “God” het universum geschapen naar zijn eigen wezen en is alles een perfecte en harmonische samenkomst van de vier Heilige Elementen, waar al het leven uit voortkomt.

Ook de natuur is een belichaming van de vier elementen die steeds naar evenwicht streeft in een continue cyclus van geboorte, groei, dood en wedergeboorte.

In deze training werken we met de Elementen aarde, water, vuur, lucht en ether (of spirit), de elementen waar de priesters en priesteressen in het oude Egypte al mee werkten, maar ook waarmee onze Keltische voorouders en de Alchemisten werkten.

Door jezelf hiermee te verbinden zal je merken dat je veel meer balans in jezelf en in je leven zal krijgen, zodat jij je nog meer in je Element zal voelen! Want meer inzicht in de elementen betekent meer inzicht in jezelf, een diepere connectie met jezelf, de natuur en het universum.

Voel jij de aantrekkingskracht van de Elementen?

En wil jij deze krachten leren kennen en omarmen?

Voor meer balans en harmonie in jezelf en in je leven?

En wil jij de eerste stap zetten op het pad van de Alchemist?

Meld je dan aan voor deze mooie online training! De hele maand april voor slechts 49,- euro, in plaats van 197,- euro! 

Online training

In je Element met de Elementen is een online training die je geheel in eigen tempo kunt volgen. Deze training bestaat uit 6 lessen die je via de mail krijgt toegestuurd. De lessen bestaan uit videomateriaal, werkboeken met info en opdrachten, fijne meditaties en per element een leuk en praktisch ritueel. Er zit geen tijdslimiet aan deze training, je houdt toegang zolang de training bestaat!

Daarnaast krijg je er ook een aantal extra’s bij! Zoals:

– de opname van de online Masterclass Ground Yourself uit YanaRa’s Mysteryschool, ter waarde van 33,- euro. (Bij les 2)

– de opname van de online Masterclass Inleiding in de Alchemie, ter waarde van 33,- euro. (Bij les 6)

Deze training, inclusief extra’s bied ik nu tijdelijk aan voor 49,- euro, in plaats van 197,- euro!

Sneakpeak van de inhoud:

Les 1

Introductie in de Elementen, waarin de Elementen waarmee je aan de slag gaat kort staan omschreven en ook het Chinese Elementensysteem kort wordt aangehaald. 

Inclusief fijne meditatie om je te verbinden met de Elementen. Fijn voor innerlijke balans!

Les 2

Deze les staat in het teken van Element Aarde, de basis, onze fundering. Inclusief de opname van de online masterclass, Ground Yourself.

Les 3

Het Element water heeft naast beweging ook van alles te maken met emoties. Het woord emotie betekent letterlijk energie in beweging. Niet doorvoelde of weggestopte emoties kunnen voor blokkades zorgen in de energiestroom.

Les 4

Het Element Lucht is het Element wat in verband staat met onze mind, onze gedachten en onze ademhaling.

Les 5

Deze les staat in het teken van het Element vuur. In hoeverre voel jij jouw passie, jouw innerlijk vuur? Tijdens deze les ga je o.a. contact maken met jouw levensenergie.

Les 6

Last but not least, het Element wat in alle andere Elementen is. Het Element Ether, Spirit of Akasha. Na het connecten met alle andere Elementen is het tijd voor bezieling en inzicht in hoeverre alle elementen ons ondersteunen in de natuurlijke cyclus van geboorte tot wedergeboorte en van persoonlijke groei.

Heb je nog een vraag over de training? Vul dan onderstaand contactformulier in en je krijgt z.s.m. antwoord! 

2020 | Ontwikkeld door TC Media