Aanbod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth.

– John Whitmore – 

Voel je dat je toe bent aan verandering? Diep in jezelf weet je dat er meer is. Dat er meer uit jezelf, je leven, je werk, business gehaald kan worden. En dat kan! Want wat nu als alles mogelijk is?! 

Ben jij  een bewuste ondernemer, leider of iemand met een missie en voel je dat het tijd is om te gaan doen waarvoor jij geboren bent? Om de talenten en kwaliteiten die je hebt volledig te benutten, zodat jij je als een vis in het water voelt in je leven, werk en/of bedrijf?

Binnenkort start een fantastisch groepsprogramma, Revelation, the Great Awakening. Interesse in 1 op 1 Soul- & Businesscoaching? Via onderstaande knoppen lees je meer:

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vragen is vrij, net als een vrijblijvende Inspiration Call! Samen stemmen we af en checken we of we een match zijn. 

Hi ik ben Yvonne, gedreven, enthousiast, intuïtief en to the point. Mijn aanbod is divers, zo is er voor iedereen iets en kan ik veel verschillende mensen helpen. Dat is wat ik liefste doe, anderen helpen en het beste in anderen naar boven halen!

Zo ligt mijn expertise in de hulp bij hoogsensitiviteit, het voorkomen van en hulp bij burn-out, stressgerelateerde klachten en trauma. Maar ook persoonlijke ontwikkeling voor hen die verder willen groeien privé- of op werkgebied, die terugkerende patronen willen doorbreken.

De laatste jaren kwamen er steeds meer ondernemers op mijn pad die om hulp vroegen bij zowel het laten groeien van hun onderneming, als bij de persoonlijke ontwikkeling die daarbij hoort. Want uit persoonlijke ervaring weet ik dat ondernemen tegelijkertijd persoonlijke ontwikkeling 10.0 is!  

Ben je coach of therapeut in opleiding en moet jij voor je opleiding een familieopstelling doen? Dan ben je van harte welkom, velen gingen je al voor!

Ik word ook wel de familie- en organisatieopstellingen- expert van Voorne Putten genoemd en heb hierin een geheel eigen werkwijze ontwikkeld.

Het werken met opstellingen is een geweldige methode om o.a. blokkades zichtbaar te maken, waardoor je van een gevoel van vastzitten weer in beweging komt.

Dat kan zowel 1 op 1 als tijdens een van mijn middagen of avonden Familieopstellingen die ik regelmatig organiseer (check de agenda). 

Daarnaast heb ik nog veel meer aan mooie tools in mijn goedgevulde rugzak om jou verder op weg te helpen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat het klikt en dat wij beide zeker weten dat ik jou kan bieden wat je zoekt en wat jij nodig hebt, is een kennismakingsgesprek van 15- 20 minuten via telefoon of zoom altijd gratis!

2020 | Ontwikkeld door TC Media