(13) Chakra Training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“You are the Universe, expressing itself as a human for a little while”

〰️ Eckhart Tolle 〰️

💫 

We zijn een ziel in een lichaam. Soms vergeten we dat weleens door alle beslommeringen van de dag, de ratrace waarin we terecht komen of maken we allerlei dingen mee in ons leven waardoor steeds meer verwijderd raken van ons ware zelf. Hierdoor kunnen allerlei blokkades ontstaan waardoor de energie niet lekker meer kan stromen en waardoor je allerlei klachten kunt ervaren. Hoe meer oude shit we opruimen, hoe dichter we bij ons ware zelf komen en hoe meer we het contact met onze ziel verdiepen.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency an vibrations”
– Nikola Tesla – 

Alles en iedereen bestaat uit energie. Energie moet bewegen, dat is net zo natuurlijk als ademhalen. Voor onze fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische gezondheid is het dus belangrijk dat de energie vrij kan stromen door ons fysieke lichaam en onze energielichamen.

De chakra’s spelen hier een belangrijke rol in. Het zijn de energiewielen, transformatoren, energieverdelers, die langs ons centrale kanaal energie verdelen en dit vervolgens weer verdelen via de verschillende hoofdchakra’s. Deze verdelen de energie vervolgens naar o.a. onze organen, endocriene systeem en meridianen.

Verstoring in de energiestroom kan leiden tot blokkades, blokkades kunnen leiden tot fysieke, emotionele, mentale, energetische en/of spirituele ongemakken. Daarnaast spelen onze chakra’s een belangrijke rol in onze groei naar hoger bewustzijn. Vooral nu in deze tijd is van ontwaken en bewustzijnsgroei is het belangrijk om een stevig fundament te creëren in jezelf en jezelf te zuiveren van oude ballast, zodat je dit kunt transformeren naar hogere trillingsfrequenties. Dat zorgt voor een diepere connectie met je ziel, wie je werkelijk bent, het zorgt ervoor dat je makkelijker bij jezelf kunt blijven en dat allerlei invloeden van buitenaf minder vat op je hebben. Maar ook dat je bewust wordt van alle automatische programma’s die in jezelf draaien, zodat je uit die automatische piloot kunt stappen en meer vrijheid in jezelf kan ervaren.

Lang voor de eerste geschriften over het 7-voudige chakrasysteem die dateren van ongeveer 1500 vChr., werkten de Egyptenaren al met een 13-voudig chakrasysteem. Deze mooie en unieke training is gebaseerd op het 13-voudige chakrasysteem uit het oude Egypte, maar dan gefinetuned naar het heden. Zelf werk ik er inmiddels al 13 jaar mee, tijd om deze kennis te delen! 

Wist je dat in de Tao de chakra’s de huizen van de ziel worden genoemd? Hoe meer gebalanceerd je chakra’s en hoe beter opgeschoond, hoe makkelijk je ziel kan huizen in je lichaam. Hoe sterker de Soul- Connection!

Chakra Training, 13-voudig chakrasysteem, oude egypte

Meer dan een Chakra Training

In deze Chakra Training krijg je meer dan alleen informatie over de chakra’s.

Zo start je bijvoorbeeld met de opname van de online Masterclass, Het Mysterie van het 13- voudig chakrasysteem, waarin je ook informatie krijgt over o.a. onze energielichamen, levensenergie en uitleg over een aantal verschillende chakrasystemen.

Je leert hoe je een stevige fundering creëert en hoe je vanuit daar van jouw spirituele bewustwordingsproces een mooie en leuke reis maakt. Want persoonlijke en spirituele groei begint bij een stevig fundament.

In de opname van de online Masterclass, Ground Yourself, die ook onderdeel is van deze training, krijg je meer dan 14 tips om te aarden en leer je mijn EHBO- methode. (Eerste Hulp Bij Onrust/ Overprikkeling) 

Maar ook onderwerpen als (levens)energie, mindset en omgaan met emoties komt aan bod.

En nog veel meer!

Deelnemer anoniem

Ik ben begin juli gestart met deze training en ik vind het een geweldige training. De manier hoe het is opgebouwd, de hoeveelheid informatie en vooral ook de praktische toepasbaarheid. Ik ben pas op 1/3 van de training, maar merk nu al zoveel verschil in mezelf. Echt een aanrader als je op een laagdrempelige manier met jezelf aan de slag wil!

José

Heb de chakra training gedaan bij yvonne en deze is super waardevol. Het brengt je dichter bij jezelf, geeft je rust. Super duidelijke uitleg, waar je mee aan de slag kunt en als je vragen hebt dan mag je haar altijd mailen. Het is een training waar je heel veel aan hebt, een echte aanrader.

Deelnemer Anoniem

Deze training is super leerzaam en ben pas bij week 1. Ben er zo blij mee. Zo gaaf hoe Yvonne deze training opbouwt! Aanrader!

Deze training is zorgvuldig opgebouwd en door het toepassen van alle tips, tools en technieken zal je merken dat je je Lichtkracht, jouw Soul Power versterkt en daarmee je Ziels-connectie. Voor een bezield leven, vol fun, flow and happiness

Hoe gaat het in zijn werk?

De Chakra Training bestaat uit 14 lessen over 15 chakra’s. De rode draad is het 13- voudige chakrasysteem uit het oude Egypte, plus een bonus les over nog 2 andere belangrijke chakra’s. Uitgebreide uitleg hierover komt aan bod tijdens de Masterclass, Het Mysterie van het 13- voudige Chakrasysteem, waarvan je een opname krijgt bij deze training.

Je krijgt om de week een mail met de desbetreffende les. Het advies is om minimaal 2- 4 weken de tijd te nemen per chakra. Uiteraard kan je er ook langer of korter over doen als dat goed voelt voor jou. Weet dat er vaak enige integratietijd nodig is om energiewerk en alle oefeningen uit de training zijn werk te laten doen. Eerdere deelnemers van deze training gaven aan ongeveer een maand per chakra bezig te zijn.

Iedere les bestaat uit een video, meditatie(s) en een uitgebreid werkboek. In dit werkboek staat o.a.

 • Uitgebreide informatie over het desbetreffende chakra en de werking
 • Mogelijke blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau
 • Welk element bij het chakra hoort
 • Reflectievragen
 • Hoe je dit chakra kunt openen, balanceren/ helen door middel van klank, kleur, geur, yoga, voeding en meer
 • Welke mineralen dit chakra ondersteunen
 • De levenslessen die bij dit chakra horen
 • Gerelateerde onderwerpen, zoals mindset, omgaan met emoties, zielsmissie, 3D en 5D e.d.

Je houdt levenslang toegang tot de training (of in ieder geval zolang de training bestaat). 

I am your Soul Guide!

Naast mijn werk als coach en opsteller, houd ik mij al 23 jaar bezig met energiewerk. Geïnspireerd door het werk van mijn opa, die zijn eigen praktijk had als paranormaal genezer, deed ik op mijn 18de mijn eerste Reiki cursus, waarna mijn pad op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling begon. Het was de start van vele cursussen en workshops op het gebied van o.a. energiewerk, kwantumfysica en universele wetten en later opleidingen in o.a. (para)psychologie, coaching en systemisch werk. Uit al deze kennis en ervaring is deze mooie en waardevolle online training ontstaan.

Wil jij:

– Meer energie?

– Nog lekkerder in je vel zitten?

– Minder stress ervaren?

– Een boost voor je innerlijke kracht, vertrouwen en intuïtie?

– In staat zijn om vaker in licht en liefde aanwezig te zijn?

– Minder last hebben van alle prikkels van buitenaf?

– Volledig in balans zijn?

– De beste versie van jezelf worden?

– Jouw uniekheid omarmen en dat wat jij te brengen hebt in de wereld?

– Een half jaar deel uit maken van de Chakra Training Community voor extra inspiratie en contact met gelijkgestemden?

– Are you ready for some Soul Empowerment?

Meld je dan aan voor de Chakra Training. De meest complete en unieke chakra training die er is. Je kunt je aanmelden door het invullen van het contactformulier onderaan deze pagina.

Deze unieke training is inclusief:

 • 14 lessen, bestaande uit video’s, uitgebreide werkboeken boordevol waardevolle informatie over de chakra’s en aanverwante onderwerpen en per les diverse meditaties.
 • Twee opnames van online masterclasses ter waarde van 66,- euro
 • Lif time access!

Deze Chakra Training heeft een waarde van 1500,- euro! Volgens een van de eerdere deelnemers is deze training dit meer dan waard. Een mooier compliment kan je niet krijgen 😉 

Uiteraard ga ik geen 1500,- euro vragen voor deze training. 

Je kunt de training t/m 31 december aanschaffen voor 249,- euro! 

Voel jij een YES? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier!

Het is mogelijk om in termijnen te betalen, zonder extra kosten.

13- voudig chakra systeem, oude egypte

Wil je eerst laagdrempelig kennismaken? Schaf dan de opname aan van de online masterclass, Het Mysterie van het 13- voudige chakrasysteem.

Besluit je na de masterclass alsnog de Chakra Training te willen doen, dan krijg je je aankoopbedrag van de masterclass als korting op de training!

2020 | Ontwikkeld door TC Media