1 op 1 Soul- and Businesscoaching

Soul- & Business Coaching voor ambiteuze ondernemers, leiders, joyfull souls, big dreamers met een missie.

Mijn 1 op 1 coachtrajecten zijn altijd maatwerk en helemaal afgestemd op jou en wat jij nodig hebt.

Samen gaan we aan de slag met jouw energie, mindset, eventuele blokkades, kijken we naar kansen en mogelijkheden om te groeien en de weg vrij te maken voor het goud in jou. Want jij bent het waard en de wereld heeft je nodig!

Ready to shine?

Vraag je gratis Inspiration Call aan en samen stemmen we af en checken we of we een match zijn.

Yvonne Reijnen

I am your Soul Guide!

Hi ik ben Yvonne Reijnen, Soul- & Businesscoach, Mystery Teacher, evaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, expert in energiewerk, mindset en meer.

Zijn wie je bent, het omarmen en inzetten van je unieke Soul Power is een rode draad in mijn leven. Zo hield ik mezelf lange tijd klein, om maar “normaal” te zijn, erbij te horen, niet op te vallen. Helderziend, – voelend- en wetend geboren, maar probeerde dit lange tijd te onderdrukken. Het werd tijd om op te staan en met mijn kennis, ervaring en gave anderen te helpen. 

Voel jij aan alles dat het ook tijd is om op te staan? Om volledig te Zijn wie je bent en jouw unieke Soul Power te omarmen en in te zetten? Klaar voor een doorbraak?

Diep in jezelf weet je dat er meer is. Dat er meer uit jezelf, je leven, je werk, business gehaald kan worden. En dat kan! Want wat nu als alles mogelijk is?! 

Als Soul- & Businesscoach zie ik al snel het goud in jou, de kansen en mogelijkheden en ook de oude verhalen die jij jezelf nog verteld. Alles nemen we mee, want zodra jij shift in o.a. energie en in mindset, dan volgt de rest vanzelf.

Al mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, NLP, (familie)opstellingen, (para)psychologie, therapeutische basiskennis, mindset, natuurreligies, spiritualiteit, energiewerk, een flink portie levenservaring en mijn jarenlange ervaring als politieagente en ambulant hulpverlener heb ik samengevoegd tot mijn eigen unieke werkwijze.

Mijn klanten omschrijven mij als rustig, liefdevol, eerlijk, betrouwbaar, down to earth, scherp, intuïtief, geven aan dat ik een fijne energie heb, droge humor en waarderen mijn spiritualiteit met Rotterdamse nuchterheid. 

Spreekt dit je aan? Boek je vrijblijvende Inspiration Call!

Ben jij:

N

Een ambitieuze ondernemer met een missie

N

Gedreven om het beste uit jezelf en je business te halen

N

Iemand die groots durft te dromen en hier volledig voor wil gaan

N

Een leider die gemotiveerd is en tegelijkertijd vanuit hart en bezieling wil werken

N

Leergierig, een doorpakker en bereid in jezelf te investeren

En voel je aan alles dat er meer uit jezelf, je leven en je business is te halen? Ben je klaar om next level te gaan en wil jij:

  • Van dromen naar doen
  • Meer omzet en daarmee meer vrijheid
  • Leukere klanten die passen bij jou
  • Van hard werken naar hart werken
  • Meer balans tussen werken en vrije tijd
  • Van vastzitten naar flow
  • Plezier hebben in alles wat je doet
  • ----- vul maar in...

Mijn 1 op 1 coachtrajecten zijn maatwerk, het is mogelijk om 1, 3, 6 of 9 maanden samen te werken.

Speciaal voor de snelle doorpakkers die kort en krachtig aan de slag willen heb ik momenteel een toffe deal!

Step up your game: 1 maand Soul- & Businesscoaching, inclusief 4 1 op 1 sessies en tussentijdse ondersteuning via whatsapp. Deze deal loopt tot 21 september.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie en we bespreken de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende Inspiration Call.

 

LET OP: mijn mail komt regelmatig in de spam box terecht, dus check regelmatig je spam. Ik streef ernaar binnen 24 uur te antwoorden. 
2020 | Ontwikkeld door TC Media