Aanbod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth.

– John Whitmore – 

Ben je toe aan rust? Rust in je hoofd en in je lijf, zodat je weer ruimte krijgt om te ademen.
Wil jij jezelf bevrijden van oude patronen, zodat je de regie terug kunt nemen over je eigen leven, gedachten en gevoelens?
Ben je klaar om jouw plek in te nemen, volledig in je kracht te staan, zodat je nog beter grenzen kunt aangeven?
Vanuit vrijheid en verbinding met je ziel, jouw unieke kern, kan je de wereld aan!
Je kunt Zijn wie je werkelijk bent!

Ik geloof in de eigen, unieke kracht van ieder mens. Soms heb je even iemand nodig die met je meeloopt, je spiegelt en uitdaagt om daadwerkelijk de stap naar verandering te kunnen zetten. Tijdens mijn begeleiding sta als persoon centraal en wat jij op dat moment nodig hebt. Daarbij haal ik alles uit mijn gereedschapskist om jou te begeleiden naar jouw authentieke zelf met jouw unieke talenten en kwaliteiten.

Van strijden naar rust, van vechten naar vrijheid, van angst naar ontspanning, van stress naar balans, van onzekerheid naar zelfvertrouwen, van burn- out naar bezieling.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodes, zoals o.a. psychodynamische coaching, familie- en organisatieopstellingen, innerlijk kindwerk, mindfulness, lichaamswerk, NLP, EMDR (traumaverwerking), energiewerk en verschillende therapeutische technieken. Mijn sessies zijn maatwerk, diepgaand en praktisch tegelijk. Echte Soul Sessies!

 

Ik ben gediplomeerd Kindercoach, Professioneel Coach en Opsteller. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom en kan bij mij terecht voor onder andere:

N

Hulp bij Hoogsensitiviteit

N

Sociale-, emotionele- en/of gedragsproblemen bij kinderen/ pubers

N

(Faal)angst

N

Stress gerelateerde klachten

N

Burn- out, angsten en/of onzekerheden

N

Leren omgaan met verandering

N

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

N

Rouw & verlies

N

Traumaverwerking

N

Inzicht in jezelf, een bepaalde situatie en/of specifieke thema’s

N

Het doorbreken van patronen

N

Het ontwikkelen en verdiepen van kwaliteiten en talenten

N

Levensvragen rondom gezin, werk of relatie(s)

Momenteel bied ik diverse programma’s aan (scrol verder door voor meer info). Twijfel je of het geschikt is voor je, of zoek je iets anders? Neem gerust vrijblijvend contact op en we maken een programma op maat.

Een gemiddeld coach- traject bestaat uit 3 tot 10 sessies, afhankelijk van de duur en intensiteit van de klacht(en) waar je mee rondloopt.

Omdat ik het belangrijk vind dat het klikt en dat wij beide zeker weten dat ik jou kan bieden wat je zoekt en wat jij nodig hebt, is een kennismakingsgesprek van 15 minuten via telefoon of skype altijd gratis!

Voor meer informatie over mijn programma’s en (online) workshops of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via onderstaande knoppen:

 

Wil jij meer helderheid in een bepaalde situatie en kan jij wel wat inzicht hierin gebruiken? 

Tijdens een Soul Sessie gaan we gelijk aan de slag met dat wat jou op dit moment blokkeert. Dan kan door middel van coaching, (familie)opstellingen, healing of een combinatie. Een Soul Sessie geeft o.a. duidelijkheid, rust en focus als jij het gevoel hebt dat je vast zit.

Wil je een Soul Sessie boeken? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kan je vrijblijvend contact opnemen. Klik hier voor de contactpagina.

Wil jij meer inzicht in een bepaald thema of terugkerend patroon bij jezelf of in je leven? Meer duidelijkheid bij het gevoel van vastzitten en kort en krachtig hiermee aan de slag?

Het Soul Sessie Pakket is heel fijn als jij met een bepaald thema aan de slag wil. Bijvoorbeeld terugkerende patronen op het gebied van de liefde, in je werk, maar ook steeds terugkerende lichamelijke klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is. 

Klik hier voor meer informatie.

Zit je al langere tijd niet lekker in je vel? Ervaar je veel stress of merk je dat je regelmatig uitgeblust bent?

Het Soul Journey Traject is heel geschikt voor jou als jij het heft in eigen handen willen nemen. Als je klaar bent met overleven en weer voluit wil leven, wil genieten, je eigen innerlijke kracht en levensenergie wil omarmen. Als jij van jouw hoogsensitiviteit jouw kracht wil maken of de transformatie aan wil gaan van burn-out naar bezieling.

Een mooi traject waarin je weer helemaal in contact komt met je ware zelf en waarin je een ware transformatie doorgaat naar meer BewustZijn vanuit je ziel.

BewustZijn vanuit je Ziel.

Vraag jij jezelf weleens af “Is dit het nou?”… Wil jij weten wie jij werkelijk bent, jouw unieke talenten en kwaliteiten ontdekken en van daaruit gaan doen waar je écht blij van wordt? 

Tijdens de online Soul Consciousness Training krijg je hier meer duidelijkheid in voor jezelf.  

Klik hier voor meer informatie.

De inwijdingsweg naar je ware zelf, waarin je meesterschap gaat ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied.

Wil jij meer de diepte in en een ware transformatie aangaan op persoonlijk en spiritueel niveau? Dan is YanaRa’s Mysteryschool echt iets voor jou.

YanaRa’s Mysteryschool is geïnspireerd op de mysteriescholen uit het Oude Egypte en gebaseerd op mijn 21- jaar lange ervaring op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Voor meer informatie klik hier.

Regelmatig staan er leuke en waardevolle workshops gepland. Ik kijk er maanden uit naar het moment dat er weer live workshops gegeven mogen worden. Jij?

Tot die tijd geef ik regelmatig mooie online workshop, waarin je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met mij en met mijn werk. Klik hier, om naar de pagina Workshops te gaan voor meer informatie.

Binnenkort meer informatie!

Loopt het niet helemaal lekker in je bedrijf, een team of zoek je een professionele coach die medewerkers kan ondersteunen bij overspannendheid, stress of burn- out? 

Klik hier voor de contactpagina en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Ook bij YanaRA Inspirations wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

- Je bent van harte welkom in de praktijk. De ruimte is groot genoeg om de 1,5m afstand te bewaren.

- Voel je je niet prettig bij live contact. Ik bied mijn sessies ook online aan, of we spreken buiten af. Alles is mogelijk.

Wil je weten waarmee ik jou kan helpen? Kijk dan eens bij mijn aanbod:

2020 | Ontwikkeld door TC Media